Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kevés lenne a tejcsi?

Kevés lenne a tejcsi?

Figyelt kérdés
Én már ezt nem igazán értem!Már elmúlt 5 hónapos a kisfiam és tejcsin kívül még nem kapott semmit.Szépen is gyarapszik majd fél kilót hízott az 5 hónapos ellenőrzésem,most vagyunk 7300 grammok.Nagyon gyorsan kiszívja a ciciből a tejet aztán meg elkezd sirni,megbüfiztetem odaadom neki a cumit aztán megnyugszik és elkezd játszani utána meg csak bukik ki belőle a tej még 1 órával a szopi után is.Akkor most elég neki a tej vagy nem?Ha elég akkor meg miért sír?Adtam neki pótlást mert van a jégen tej,el is fogadja,de aztán azt is szépen lassan visszabukja.Gondoltam rá,hogy lassan elkezdem eteni vagy még ráérek?
2010. máj. 27. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam még csak 2 éás fél hónapos és ugyanezt csinálja. Szopizik, utána sír, kap még tejcsit és rengeteget bukik vissza, van, hogy a következő kaja előtt is. Én sem értem. Néha, amikor iszonyatosan tele van a cicim akkor eszik 200 ml-t és bealszik. Ebből gondolom, hogy nem elég neki a tej sokszor. Én is kíváncsi vagyok más tapasztalatokra.
2010. máj. 27. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
hány óránként adsz neki enni?
2010. máj. 27. 18:19
 3/3 A kérdező kommentje:
3,5 óránként eszik este pedik 3 óra után.Én nem igény szerint szoptatok. reggel 6, fél 10, 1 , fél 5 és este fél 8 akkor el is alszik a cicimen és csak reggel kel.persze fél óra csúszás lehet benne ide vagy oda.
2010. máj. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!