Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szeles bajok - természetes?

Szeles bajok - természetes?

Figyelt kérdés

Már a terhességem alatt is szenvedtem ezzel. Bármit is eszem, iszom nekem egyszerűen mindentől és állandó jelleggel pukiznom kell. Azt hittem a szülés után ez elmúlik, de tévedtem...

Igen kellemetlen, mert sokszor nem tudom visszatartani, és hangos is meg szagos is.... :) Sokszor olyan hirtelen kell, hogy nincs időm kimenni "vele". És hát nem lehetek itthon állandóan hogy nyugodtan eregethessek...

Más is van így???? Ez természetes?

2010. máj. 26. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele... :(
2010. máj. 26. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez a helyzet. A barátnőm engem már felkészített előre, hogy így lesz és tök ciki néha tényleg, ha olyan helyen vagyunk és hangosan jön. A párom már hozzászokott, már csak azt mondja, hogy "egészségedre". Az még az igazán rossz, mikor szex közben érzem, hogy kellene pukizni, és azt se tudom mit csináljak, nem akarok illuzió romboló lenni, hogy "bocs, kiugrok kiengedni a szelet", de szex közben elengedni se szuper, szóval nem egyszerű...

Én még szoptatok, iszom a Laktoherb teát és hozzá még szedem a More Milk kapszulát, szerintem ezek még jobban rájátszanak, mivel tele vannak hasfájás elleni gyógynövényekkel.

Jó lenne ha már minden visszaállna a régi rendbe...

2010. máj. 26. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is így volt de a szülés után 3-4 hónappal visszaállt minden.

2010. máj. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!