Futura műhajat vettem, de ugye egybe van az egész kb 2m széles, hogy osszam ugy fel, hogy természetes hatása legyen? Hányszor hajtsam, hány darab legyen?! Hány sor vagy hogy?! (7csatom van)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 11:02
1/3 anonim válasza:
Szio.Énis azt akarok venni:)Amugy nekem vannak hozzá csattjaim 11db.Én ugy vágnám,hogy előre 2 kisebb hátúlra hosszabb.De ne 10cm-esekre vágd mert akkor sztem tökre láccódik h darabokban van.Mérd a fejedhez hogy mekkorára kéne vágnod:) A hajad ha sűrű akkor hajthatod több rétegbe viszont az félő h kiáll.Amugy hány cm-eset vettél?:)Sok van egy csomagba?:)Bocsi h itt kérdezek:)Pusz
2/3 anonim válasza:
nekem varrja van, 3 soros..
nem hiszem h segítettem.. de leírtam azéért
3/3 anonim válasza:
2 vékonyabbat oldalra mérd a fejedhez, a többit meg oszd el hátul alulról felfelé haladva :) szerintem lesz 3 sorod bőven :) nekem tincsezve lett felrakva és 4 sor lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!