Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kisfiam nem szopizik, csak...

Kisfiam nem szopizik, csak fejek neki. Szeretném minél tovább anyatejjel tápláni. Hogyan tartható fenn a tejmermelés? S körülbelül mennyi ideig számíthatok arra, hogy csak anyatejet tudok adni neki?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran fejjek, milyen technikával, milyen mellszívót érdemes használni...

MINDEN JÓ TANÁCS JÓL JÖNNE! Most három hónapos!

Válaszotok előre is köszönöm!

2010. máj. 26. 15:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem ezt javasolták: fejésidő ha jön belőle ha nem: 7-7 ,5-5 ,3-3 perc felváltva. Persze előtte jól felmasszírozni. Nem tudom meddig lesz így jó,most 2 hónapos a babám,amióta hazajöttünk kórházból,így csináljuk. És mindig akkor fejek,amikor ő befejezte az evést,így készül a köv. adag :) És ,hogy a cicik honnan tudják mikor kell emelni a szintet,nem tudom,de megtették :))) Kitartás!
2010. jún. 2. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!