Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Olyan történetekre lennék...

Olyan történetekre lennék kíváncsi, amikor egyértelmű volt, hogy az anyatejben lévő antigének, ellenanyagok kifejtették hatásukat a babánál?!

Figyelt kérdés

Az egész család elkapta a hányos vírust, én is. Babám még nem. Mondják, hogy lehet, hogy nem is fogja, hisz szoptatom és megvédem őt. Jó lenne. Eddig a náthák ellen nem vált be, azt elkapta a családtól.

Viszont hallottam már olyat, hogy egy két napra rövidített 7-10 napos betegségeket. Csak kíváncsi vagyok. Köszönöm ha írtok

2017. szept. 1. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Jelen. Elkaptam a hànyós-hasmenös virust. A férjem is , és akik jöttek hozzánk, többen is. Igy hirtelen 4 emberrol tudok aki elkapta, de a 15hosom nem :)
2017. szept. 2. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Mikor megszuletett kisbabank , ferjem elkapta a hanyas-hasmenes virust en nem (talan azert mert mar v 4* atmentem rajta , utoljara 1 hanyas 2 hasmenes tunettel) babank sem. Utana nagy natha korszak volt hetekig mindenki lazas beteg volt csak Mi ketten nem.😀 Mar nem szopizik es ahogy en sem ugy baboca se kap el semmit. Pedig ugyanugy vannak nathas megfazasok.
2017. szept. 4. 06:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Jó megosztó kérdés lett :D

Nem kapta el végül szerencsére, én az anyatejre fogom rá, szivem joga :)

2017. szept. 4. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
De akkor mi hogy kaptuk el,mikor az enyém is szopik? Napokig voltam kórházban a kicsivel...
2017. szept. 4. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
3 évnyi tapasztalatom ezt támasztja alá. Amikor a gyerek gyűjtött be vírust, én mindig elkaptam tőle, de ha én betegedtem meg először, ő sosem kapta el. Nyilván mert időben beérkeztek hozzá az ellenanyagok. Bár én ezt eleinte nem hittem el, hogy ennyire védene az anyatej, de most már egyértelmű.
szept. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!