Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Most a harmadik gyerekemmel vagyok terhes, az előző kettőnèl alig volt tejem(10-20 ml) hiába probaltam meg mindent (szoptatos teak ės sörök, gyakori mellre helyezes, fejés, rendes taplalkozas... ) Esetleg lenne valami ötletetek h mi lehet a baj?
2017. szept. 1. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Édesanyádnak volt teje? Mert az enyémnek nem,húgomnak sem,nekem meg igen. Szerintem genetika,ki mit örököl.
2017. szept. 1. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt mind a 6 gyerekenel. Nőveremnek is olyan sok, hogy nem birta fagyasztani.
2017. szept. 1. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy szoptatási tanácsadót, miután megszületett a 3. Babád, pedig kérd meg hogy nézze meg helyesen szopizik e a baba. Igény szerint szoptasd, rengeteg folyadékot igyál (én egy zsugor vizet megittam szülés után, igaz nyáron szültem és utána is sok folyadékot) jó szénhidrát kell hogy termelődjön. Én sört nem ittam, a tea nem használt, de a kapszula igen (more milk)

Remélem sikerült! :)

2017. szept. 1. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
22%

Genetika.

Vannak nagyon jó tápszerek. Ne stresszelj ezen, a babának fontosabb egy kiegyensúlyozott anyuka.

2017. szept. 2. 03:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!