Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy van időtök fejni, főleg...

Hogy van időtök fejni, főleg két kicsi mellett?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés a tejem, csak 2X szopik a lányom , a többi tápi. Szeretném, ha tudnám csak szoptatni, de nincs időm fejni...

Ha eszik, böfizik, fél óra mire elalszik, ha nem alszik el, beszélgetni kell vele, különben bömböl. Emellett ott van 2 éves nagylányom, akivel szintén foglalkozni kell, egyszerűen nem találok időt a fejésre...

Pedig nagyon drága a tápi..

2010. máj. 25. 21:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezen a véleményen voltam, hogy nem kell kelteni, de lám, mégis... lányom már nem pisilt, annyira nem evett, mégis nyugodt, jól alvó baba volt...

első lányom 3 hónapig óránként szoptattam igény szerint, de a kicsi már ujszülött korában más volt...

Nem döntöttem el, mit akarok, illetve egyszer ezt gondolom, egyszer azt...

Néha azt hiszem, ha van tejem, lehet több is, igaz már 3 hete kűzdök és nincs több. Reggel cicizik 100 körül, de utána egész nap csak 10 mlt tudok leszívni, és nem lesz több... ezért sokszor azt gondolom, hagyom a francba az egészet, ennyiért nem éri meg. 110 ml tejből nem leszz 800, na meg annál több...

Tanácstalan vagyok. MA is elhatároztam, hogy minden 3 órában fejek, ehhez képest reggel 6-kor sikerült, mikor még aludt mind a kettő-csodák csodájára, mert nagylányom fél 7-kor már kelni szokott... majd este tudok megint csak fejni... és ez láthatóan nem elég a tejszaporításhoz..

Köszönöm , sokkal kedvesebbek voltak szavaitok, ez már bíztatott, jól esett:-))

2010. máj. 27. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!