Milyen gyorsan apad el a tej?
Figyelt kérdés
Elkapott ez a hányás hasmenéses vîrus! Enni már 3 napja nem tudok! 7 hós a babám, még van benn tej, de félek ha továbbra sem tudok enni,akkor teljesen el fog apadni!2017. aug. 20. 09:58
1/5 anonim válasza:
Igyál sokat. Levest (husleves-zöldség) próbáltad? Hatha az megmarad benned. Nekem ez segített es ugy nem apadt el.
2/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy egy hónap alatt apad el teljesen.
3/5 anonim válasza:
Egyik napról a másikra is elapadhat,
meg úgy is járhatsz, mint barátnőm, hogy hónapokkal azután is volt még teje, hogy a gyerek leválasztotta magát.
4/5 anonim válasza:
Igyál sok vizet, és szoptasd sokat a babádat. Ha csökken is a tej mennyisége, akkor később még lehet több, ha eleget van mellen a baba.
Miután leszoktattam a lányomat, még 2 hónappal később is volt tejem.
5/5 anonim válasza:
Szoptatas ettől függetlenül? Ha igen,akkor nem fog elapadni. Ha nem akkor pár nap is elég hozzá,de meg vissza lehet hozni egy darabig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!