Vészesen apad a tejem, a kisfiam elköpködi a mellem, ha már nem jön elég gyorsan neki. Meg lehet állítani az apadást?
Tedd minél sűrűbben mellre, minden szopi alkalmával tedd minkét mellre rá, akár váltogatva is 15-15 percig. Én nem adnék tápszert, mert a tápszertől még kevesebb lesz a tejed, mert a kicsinek egyszerűbb és laktatóbb azt enni.
Egyél sok fehérjét, próbáld ki a tejszaporító teát.
Én azt mondom hogy ne add fel, a 20-30 perc szoptatás is elegendő egy etetéskor, de rakd mindkét mellre és sűrűbben szoptass. Hidd el így nem fog elapadni a tejed.
Éjjelente szoktál kelni? Hány óránként szoptatsz?
Minden étkezést mérsz egy nap, vagy csak próbaszerűen?
Sziasztok
Köszönöm a válaszotok. Szúrópróbaszerűen mérem, egy nap maximum kétszer. Éjjel kelek de csak egyszer, akkor meg még sok is a tejem, csak egy mellből szopik és alszunk vissza. Kipróbáltam azt is, hogy sűrűn teszem mellre, így átlag 1,5-2 óránként szopik, ekkor nem kell tápszer. Annyira zavaros lett ez az egész. Lehet, hogy emiatt van egyszeri szoptatásra kevesebb? . Lehet, hogy egyszerűen nem kevesebb a tejem, csak a kisfiam úgy gondolta, hogy akkor ő most másfél óránként cicizni akar. Én ezt nem akarom, át lehet ezt valahogy állítani vagy törődjek bele? Nem értem mi történt és elég rugalmatlan vagyok
Keresd meg őt, nem kell regelni és hamar válaszolni fog:
Első válaszoló vagyok. Ha a babád másfél - két óránként szopizik annyit amennyit írsz akkor az nem gond, mert azért nem eszik többet mert tudja hogy hamarosan megint enni kap majd. Próbáld meg akkor kihúzni három órára a szoptatási időközt, és mérd le akkor is az összes szopit egy napon át.
De egyébként hízik?
SZiasztok,Köszönöm
Igen eszméletlenül hízik. 3,5 kg-val született, most 6,7 és még egy hét van a betöltött 4 hóig.
Egyszerűen csak ideges vagyok amiatt, hogy kibillentünk. Az nem tetszik, hogy miért köpi el, ha már nem dől a tej. Ha meg erőltetem, csak "veszekedés" van belőle, kapálódzik, fintorog, nyüsszög. én meg csak idegesítem magam és feladom (tegnap 2x adtam fel, de 3x én győztem és nem kapott tápot). Megkeresem a kapott linket köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!