Már késő vagy helyre lehet állítani?
Figyelt kérdés
3hetes múlt a babám de most olvasok a szoptatásról.eddig rosszul szoptattam az olvasottak szerint.azt írják hamar elapad.már elkezdhetett apadni vagy újra beindulhat a helyes szoptatástól.első babám és nem mutatták hogy kell helyesen.inkább lecsesztek mér szoptattam 5 percnél tovább első nap előtejből.de nem tudtam.örültem hogy sikerült valami.2009. febr. 24. 14:40
1/5 anonim válasza:
Hogy hogy rosszul szoptattál?Lehet,hogy velem van a baj,de nem igazán értem amit írtál.Kifejtenéd,hogy mi a probléma?
2/5 A kérdező kommentje:
hagytam hogy hanyatt feküdjön a pici a fejét fordította felém.nem vártam meg hogy eljusson az érett tejhez hamar áttettem a másikra.többször bekeményedett a mellem mert nem szívta ki rendesen .azt hittem a keményebbe több van.sajnos semmitsem mondtak el a kórházban.nem tudom nem lesz e kevesebb a tejem mivel nem szívta ki mindig rendesen mert át tettem a másikra.
2009. febr. 24. 14:50
3/5 anonim válasza:
Ha tejet eszik a baba és jól nő, akkor van elég tejed, ha aggódsz, hogy kevés van, akkor fejjél, attól több lesz. Van aki mindig azt a mellett feji, amiből éppen szopizott a baba, így szépen lassan több lesz és attól se kell aggódnod, hogy "el fejed előle". Vissza állítható még, ha egyáltalán bármi rossz, de abból amit írsz nem egyértelmű ez sem.
4/5 anonim válasza:
Most sem értem tökéletesen ,ezért leírom,hogy én hogyan szoptattam/tok.Nekem varratszedés után a doki mondta,hogy pár hétig minden szopi után fejjem ki a maradékot.Mindig teljesen ürítsem ki a cicimet.Persze tökéletesen nem lehet,mert már szopi közben is termelődik a tej.
Én egyszerre csak egy mellből etetek.Megvárom,hogy magától elengedje a cicit,aztán még megkínálom ugyanabból a ciciből,ha nem kell neki,akkor ennyi volt,ha igen akkor eszik még egy kicsit a másikból.A lányomnak általában elég szokott lenni egy cici.Egy szopi ált. 10-15 percig tart.Remélem segítettem!
3 és fél hónapos kiscsaj anyukája
5/5 anonim válasza:
Persze hogy helyreállítható! Mindig addig hagyd rajta a babád, ami ő nem engedi el, utána kínáld meg a másikból. Ha gyakran szopizni akar, akkor 3 óráig mindig ugyanarra a mellre tedd vissza, akkor a hátsó tejet is kiszívja. Ha úgy érzed kevés a tej, fejjél minden szopi után, vagy tedd gyakran mellre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!