Cérnaszál vékonyra elzáródott szabálytalan lefutású petevezetéket helyre lehet állítani valamilyen beavatkozással?
Volt egy méhen kívülim, aztán Hsg-t csináltak pár hónapra rá.A dokim a hsg után azt mondta hogy ezzel nem lehet mit csinálni, jobb lett volna ha teljesen el van záródva.Viszont ha megint méhen kívüli lenne akkor eltávolítják a petevezetéket.
Ti hallottatok erről valamit hogy helyre lehet e állítani hogy az is működőképes legyen?
Szia.Nekem volt 2*hsg csinálva mert az 1-ik petevezetékem el volt záródva.1*volt laparom na ott mindent feltártak megnézte:((Azt nem tudom milyen az a szabálytalan lefutású petev.De nekem ezek után sem sikerült teherbe esnem pedig jött a gyógyszeres kezelés több hónapon keresztül és a gyógyszerekre jól reagáltam csak mégse jött össze.Meguntam és mentem a meddőségibe ahol a leleteim alapján egyből a lombikot javasolták.
Amikor a petevezetővel baj van nem csinálnak inszemet.
Sikerült az első beültetés és az én kisfiam itt alszik az ágyamban.
Már 1,5 éves!Azt tanácsolom keres egy központot és halgassd meg mit mondanak.Tuti van rá megoldás!!!
Mielőbbi babásodást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!