Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kicsim 16 hónapos, még 3-szor szopik, nagyon szereti, és én is szeretem szoptatni. DE! 25 kg-ot szedtem fel a szoptatás alatt, és addig nem merek fogyókúrába kezdeni, amíg szoptatok, ugyanakkor teljesen magam alatt vagyok a külsőmtől, szeretnék újra a régi lenni. MIt tennétek? Szoptatnátok tovább, vagy lassan abbahagynátok? Egyáltalán azt hogy kell? Vagy várjak még?
2010. máj. 24. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Amíg van tejed, szopiztasd csak, más anyu örülne annak is, ha pl. 10 hónapig tudná szoptatni a babáját. Utána meg mehet a keményebb diéta.
2010. máj. 24. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem várjál még a kicsi leszoktatással.Én ugy tudom hogy szoptatás inkább fogyaszt mint hizlal:) biztos hogy mástol híztál meg.
2010. máj. 24. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szoptatás nem feltétlen fogyaszt, a hormonok miatt. Én sem fogytam semmit 6 hónapja, mióta szoptatok. Igaz, nincs sok plusz rajtam (1-2 kg).

Szerintem, kezdj el fogyózni. Több ismerősöm is fogyózik, és nem változott a tej mennyisége.

2010. máj. 24. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Én még mindig szoptatom a fiamat, igaz ő csak 11 hónapos, de 6 hónapos kora óta járok aquafitnesszre, és tornázom otthon. Az evések közül teljesen elhagytam a csokit (nagy gyengém:D), és a vacsorát. A tejnek nem ment a rovására, mert kiegyensúlyozottan étkezem, mindent eszek, amit kell, de kisebb mennyiségben. És igyál jó sok folyadékot, hogy kihajtsa a felesleget a szervezetedből. Úgyhogy nyugodtan mozoghatsz, csak ésszel, ne vidd túlzásba, és ehetsz kevesebbet, ha odafigyelsz rá, hogy a szükséges tápanyagot bevidd a szervezetedbe.
2010. máj. 24. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:

rendben, megpróbálok visszafogni határtalan étvágyamból. Én is egyébként a szoptatás folytatása felé hajlottam, csak annyira rettenetesen nézek ki, hogy jujj...... :-(((

A mozgás meg sajnos nagyon fáj, mert a bokám odavan a térdem és a derekam is, így a régen általam nagyon kedvelt futás kihúzva, sajnos.

2010. máj. 24. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is folytatnám a szoptatást, de egy egészséges diétát elkezdenék. Nem fogyókúrát, éhezést avgy hiányos étkezést, hanem egy diétát egészséges ételekkel, csak az alapvető szabályokat betartva.

Én fogytam szoptatás alatt, sajnálom, hogy neked így alakult.

2010. máj. 24. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérem 30 kgt szedett fel a szoptatás alatt. Most 10 hónapos a babája és még szoptat. Ő is fogyni akart, egyszerűen kihagyta az édességet, este 6 után nem evett, és már 20 kg lement róla, és teje is van még dögivel. A lényeg szerintem hogy ne drasztikus fogyókúrába kezdj. Ja és még valami! Fehér kenyér helyett egyél teljes kiőrlésűt, az nagyon sokat számít. Sok sikert!
2010. máj. 25. 08:21
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm!
2010. máj. 25. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!