Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha két mellből szoptatok,...

Ha két mellből szoptatok, meddig tarthat ki még a tej?

Figyelt kérdés
Lányom 3 hónapos és délelőtt többet eszik, mint eddig, ezért a másik mellemből is adnom kell. (van most valamilyen fejlődési ugrás?) Hiába próbálom fejni, csak 40-60 grammot sikerül (két szopizás között). Nagyon el vagyok keseredve, mert eddig nem fejtem, csak most pár napja, ezért aggaszt, hogy még mindig kevés. Azt sem tudom mikor fejjek, ha büfi előtt, akkor jön még belőle néhány csepp, de büfiztetés után már semmi. Mivel nem akartam, hogy a levegő bennt maradjon a pocijában, ezért inkább nem foglalkoztam a fejéssel. Szóval fejjek, vagy ne? Egyébként napközben 2-3 óránként eszik. Ha 2 szopi között csinálom, akkor utána melyik mellet kínáljam neki?
2008. okt. 19. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is akkor kezdte el.Nemsokára 5 hónapos,de 3 hete már kap mást is naponta egyszer.Így elég a tejecske.

Igyál nagyon sok folyadékot,és ne erőltesd meg magad,akkor javulni fog a helyzet.

2008. okt. 19. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Még nagyon sokáig elég lehet a tejcsi! Mindig kínáld meg a babát, amikor kéri, így tudja a szervezeted, hogy többre van szükség, és pár nap múlva megint minden rendben lesz. Ha az megnyugtat fejhetsz is mellette, mert így még több ingert kap a melled. Az nem baj, hogy mindkét mellből szoptatsz, van aki már az elejétől fogva így csinálja.

Jó babázást!

2008. okt. 19. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha két mellből szoptatsz, következő szoptatáskor mindig azt add a babának először amelyikből utoljára szopizott. Tehát, ha bal-, majd a jobb cici volt korábban akkor most a jobb és bal kombináció következik. Majd megint a bal-jobb kombinációt alkalmazd!

Nálam bevált !!!

2008. okt. 19. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!