Ha két mellből szoptatok honnan tudom, hogy az elsőből már kiszívta a hátsó zsíros tejet is és már adhatom neki a másikat?
Ha úgy szoptatsz, hogy váltogatod a ciciket: bal mell-jobb mell, majd következő szopikor jobb mell-bal mell, akkor hozzájut a hátsó tejhez is, nem kell aggódnod.
Én bimbóvédővel szoptattam az elején, sajnos anélkül nem ment, és úgy láttam, hogy milyen a tejem. Kb. 6-8 perc alatt még elég híg volt, viszont utána, amikor kivettem a kislányom szájából, akkor már nyúlt a tejcsi, mint az olvasztott sajt. Úgyhogy nálunk kb. 8-10 perc kellett míg eljutott a babám a hátsó tejig. Egy cicin így kb. negyed órát volt, és utána adtam neki a másik cicit.
hosszan hagyd mellen (amíg csak kéri). és megteheted, hogy pl. jobb, bal, jobb sorrendben szoptatod egyszerre, következőre meg fordítva. időben nekem kb. így volt: 15p jobb, 15p bal, 10p jobb.
most már 6 hós, nagyon hamar végez: kb. 5p jobb, 5p bal, 5p jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!