így több lesz a tejci?
Minnél többet fejed, annál több lesz a tejci! Lehet az elején nem igazán jön belőle, de szorgalmasnak kell lenni, minden szopi után fejni és meglesz az eredménye!
Én mindkét mellből szoptatok minden alkalommal és fejem mindkét cicit mert kevés a tejem, remélem hamarosan meg lesz az eredménye,amúgy már mutatkozik növekedés a mennyiségben!
Kitartást és sok sikert!!!
kedves utolsó! ezt akkor is csináljam, amikor csak az egyik mellből szopizik?
még egy kérdés!!!
az nem baj, hogy van olyan, hogy szopi után csak 1 órával jutok odáig, hogy lefejjem?
én míg kicsi volt a kisfiam és csak szopizott, addig nem mertem lefejni mindkét mellemet, hogyha esetleg hamarabb megéhezne biztosan tudjak eleget szopiztatni a másikból. Ha úgy érzed szerintem nyugodtan lefejheted mindkét melledet a 7-7-5-5... módszerrel, nekem is nagyon bevált! + a sok-sok víz-ivás, pihenés is nagyon sokat használt
Sok tejet kívánok!
ez egy tökjó oldal: www.lll.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!