Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » így több lesz a tejci?

így több lesz a tejci?

Figyelt kérdés
ha szopi után pár percig a mellszívóval fejem, akkor több lesz a tej? mennyi idő után? nem jön belőle semmi, a babám teljesen kiszívja, van, hogy át kell tennem a másik mellemre, hogy jól lakjon.
2010. máj. 23. 09:50
 1/10 A kérdező kommentje:
amúgy szedek homeós bogyót (urtica urenc ch5). igyak tejserkentő teát is??
2010. máj. 23. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minnél többet fejed, annál több lesz a tejci! Lehet az elején nem igazán jön belőle, de szorgalmasnak kell lenni, minden szopi után fejni és meglesz az eredménye!

Én mindkét mellből szoptatok minden alkalommal és fejem mindkét cicit mert kevés a tejem, remélem hamarosan meg lesz az eredménye,amúgy már mutatkozik növekedés a mennyiségben!

Kitartást és sok sikert!!!

2010. máj. 23. 10:06
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! hány percig fejjem így, hogy nem jön vagy csak épp néhány csepp? 4-5 perc vagy több?
2010. máj. 23. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
amíg nem alakul ki az egyensúly addig 2 mellből szoptass, utána fejd le a maradékot. ha már nem jön semmi, akkor abba lehet hagyni a fejést. mármint nem végleg (:
2010. máj. 23. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is fejtem mellszívóval, és a 7-7-5-5-3-3-1-1 módszer jött be. (7percig egyik mellet, 7 percig a másikat és így felváltva tovább) Próbáld ki, érdemes. Én megtripláztam a tejmennyiséget...
2010. máj. 23. 10:54
 6/10 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! ezt akkor is csináljam, amikor csak az egyik mellből szopizik?

még egy kérdés!!!

az nem baj, hogy van olyan, hogy szopi után csak 1 órával jutok odáig, hogy lefejjem?

2010. máj. 23. 11:11
 7/10 A kérdező kommentje:
azt a mellemet is így szívjam , amelyikből épp nem szopizott?
2010. máj. 24. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én míg kicsi volt a kisfiam és csak szopizott, addig nem mertem lefejni mindkét mellemet, hogyha esetleg hamarabb megéhezne biztosan tudjak eleget szopiztatni a másikból. Ha úgy érzed szerintem nyugodtan lefejheted mindkét melledet a 7-7-5-5... módszerrel, nekem is nagyon bevált! + a sok-sok víz-ivás, pihenés is nagyon sokat használt

Sok tejet kívánok!

ez egy tökjó oldal: www.lll.hu

2010. máj. 24. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt hogy fejés hatására nekem se jött semmi vagy 5percig,utána pár csepp és utána elindult. Jött vagy 40 ml.- Ugyhogy ne add fel. Ez a szaporitás tényleg jó:)
2010. máj. 25. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
A teát meg a homeót semmiképp ne használd együtt, mert a tea ánizstartalma semlegesíti a homeót!
2010. máj. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!