Csak akkor lesz több tejci, ha minden fejésnél teljesen kifejem a mellem, vagy akkor is, ha fejek belőle 10-10 percig?
Harmadikkal értek egyet abban, hogy üresre fejni nem lehet. Az a jó, ha fejéskor ki tudod váltani a tejadó reflexet. Akkor már nyertél. Hogy mennyit fejsz le utána, az már nem annyira mérvadó.
Nekem egy gyerekemmel kellett csak fejni, én úgy csináltam, hogy egy órával a szopi után fejtem mindig, mert addigra be tudtam indítani a tejadó reflexet, viszont két óránál gyakrabban nem kér cicit a babám, így még volt egy bő órám, hogy picit meg is teljen a cici.
Ez a módszer erőteljes mennyiségi növekedést hozott.
Az, hogy milyen módszerrel fejed (kézi/gépi), az mindegy, meg kell találni a Neked megfelelőt. (Gondolom ez mellformától is függhet)
Bárhogyan fejsz, ha ezt a babád szokásos szopása felett teszed, az növelni fogja a mennyiséget. Ha csak keveset (a te szavaiddal élve 10 percet), akkor lassabban, ha minden alkalommal teljesen kifejed ("üresre", így, idézőjellel), akkor gyorsabban.
Szopinál és fejésnél is az a lényeg, hogy legyen tejleadó-reflex, mert ez jelenti a plusz tejre irányuló (erőteljes) ingert a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!