100%, hogy több lesz a tejci, ha szorgalmasan fejek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8 és fél hónapos, s elég kevés már a tejci.Cicire tenni gyakran nem tudom,már jobban érdeklik a szilárd kaják, csak néha szopizik nappal elalvás előtt.Most a 7-7-5-5-3-3-1-1 perces fejést kezdtem el.Használni fog??? Mennyi idő után van eredmény?Köszi a válaszokat!2009. ápr. 10. 15:14
2/4 anonim válasza:
nekem nem vált be az állando fejés és a tejszaporito teákat is hiába ittam és igy csak négy honaig tudtam szoptatni a fiamat
3/4 anonim válasza:
Én nem eröltetném, ha már a szilárd kaják is érdeklik, valószínű megkezdődött a természetes elválasztódás. A fejés segíthet persze, de minek már szaporítani a tejet? Elég ha figyeled eleget szopott e, ha nem adj neki mellé valamit, vagy előtte. Szerintem ha egy másfél hónap múlva elhagyja a cicit, az a legjobb. De ez csak az én véleményem. Nem fejtem, mindig annyi termelődött, amennyi kellett a gyerekemnek. (mindkettőnél) Bocs, de az állatok sem fejnek. Elég, ha egy kicsit többet eszel, mondjuk madártejet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!