Hány gr-t szopik egy 1 hetes baba?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 13:29
1/5 anonim válasza:
amennyit épp akar. 20-100 minden normális. átlagosan 50-60 grammot etetésenként.
2/5 anonim válasza:
Mindenkinél más ahogy az előttem író írta.De a "nagy könyv"szerint 60gr!
3/5 anonim válasza:
Az enyém 6-7 naposan átlag 30-40 grammot szopizott, a napi össz mennyiség kb 300-350 gramm volt. A 8. napon váltottam át arra, hogy 2 mellből szoptatok, ezen a napon az átlag már 60 gramm volt és ez szépen nőtt, 16 naposan az átlag 80 gramm és a napi össz mennyiség 600 gramm.
(ezt a könyvünkből néztem, nem fejből írom, még mielőtt valaki pszichiáterhez küld :) )
Aztán abba is hagytam a méregetést, csak heti 1 napot lemértem kiváncsiságból (3 hetesen 730, 4 hetesen 780)
5/5 anonim válasza:
mi első héten 40 ml körül ettünk, utána 2. héttől 50-60 ml-eket, a 4. héten már 80-100 ml-eket, azóta 120 ml körül egy evés, de az éjszakai hosszú alvás előtt 200 ml-t is megeszik (igaz, utána reggelig alszik) most 8 hetes a kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!