Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet hogy romlott volt?

Lehet hogy romlott volt?

Figyelt kérdés

Vettem ma barackot érett volt. Gondoltam eszek belőle de megnyomódott tönkre ment az őszi. Végülis magamévá tettem egy nektarint. Olyan régen ettem nem emlékszem milyennek kellene lenni az ízének. Kívülről hibátlannak látszott.

Kérdésem a következő :

Amúgy szoptatós anyukaként (tudom lehettem volna okosabb is) merjek szoptatni? Ha romlott volt és kijön rajtam erre is igaz hogy amíg nincs láz szoptathatok?

2017. júl. 20. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sot, lazasan is szoptathatsz... Es egy kicsit nyomottabb baracktol semmi bajod sem lesz, nyugi. ;)
2017. júl. 20. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyümölcsön viszonylag nehéz nem észrevenni, ha romlott... A nyomódott gyümölcs minden, csak nem romlott. A romlott gyümölcs penészes, rohadt, erjedt.
2017. júl. 21. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!