Honnan látszik az anyatejen, hogy romlott?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem szagold meg, elég erős savanyú szaga lesz, ha megromlik.
2/7 anonim válasza:
Ha még csak kicsit romlott, akkor csak szag alapján; ha már "magától menne", akkor a külsején is látszania kell szerintem, csakúgy, mint a rendes tej esetében; de ez csak feltételezés, mert még nem volt szerencsém ilyenhez. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ha valami "kivált" belőle, s a tetején úszik egy rétegben, attól még lehet jó? Kb 20 órát állt a hűtőben, miután kivettem és így találtam, lehet nem kellett volna kiönteni? :( (nem szagoltam)
2014. jan. 6. 00:13
4/7 anonim válasza:
Ez normális, külön válik a zsíros és a vizes rész, de ha kicsit összerázod, akkor elkeveredik. 20 órát simán kibír a hűtőben, még többet is.
5/7 anonim válasza:
Ez természetes, ez nem az jelenti,hogy romlott!
6/7 anonim válasza:
Hűtőben max 24 óra tárolásig lehet felhasználni/lemélyhűteni. De nekem néha másfél napot is ott állt. Nem láttam rajta semmilyen romlás jelét.
Egyébként most kövezzetek meg, de én néha megkóstolom, (hogy mennyire meleg mikor adom neki) ez is egyfajta ellenőrzés.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 6. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!