Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha le fejem a tejet és úgy...

Ha le fejem a tejet és úgy adom a babának hamarabb elapad a tej?

Figyelt kérdés
Ha ugyan úgy eszem iszom azokat a dolgokat amiktől van tej.?
2017. júl. 16. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ment a mellretétel, fejéssel nem tudtam fenntartani, egy hónap alatt elapadt. (Medela Mini Electric-kel, elvileg jó gép.) Ha módod van rá, mellből etess, egyszrészt nem apad el, másrészt én gyűlöltem a mosogatást is...
2017. júl. 16. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hamarabb el is apad, meg hamarabb el is megy a kedved az anyatejes táplálástól is.
2017. júl. 16. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 hónapig sikerült így fenntartani, közbe szedtem a motherlove kapszulákat és gyakran mellre tettem, de az a baj lapos a mellbimbóm és csak bimbóvédővel szopizott, ami rettentő macerás volt mindig elcsúszott, máshol meg se tudtam így szoptatni, ő meg türelmetlen volt és inkább ordított sokszor, végén cumizavaros lett.

Elején fejtem, volt elég is, aztán ahogy csökkent a mennyiség tápszerrel pótoltam, végén 3 hónaposan teljesen elutasította a mellem.

2017. júl. 16. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah igen amint fentebb írták mellszívó meg a cumisüveg amennyi alkatrészből áll.. körülbelül nekem azzal telt az alvásidő hogy fejtem az kb 20 perc majd mentem mosogatni és sterilizálni, utána meg fel is kelt tehát kb soha nem volt időm pihenni.. :-/
2017. júl. 16. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nagyon betartod a szaporító fejést esetleg rövid ideig lehet tejed.plusz tejszaporito dolgokat enni-inni.4 hónapig fejtem de sose volt elég egy étkezésre neki.

Na meg a mosogatás-fertőtlenítés jahj annyi idő elmegy vele!inkább ciciztetném ha újra kezdhetném! :(

2017. júl. 16. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 8 hónapig fejtem. Egy komoly betegség miatt a fiunk nem ehette (és el sem fogadta) csak 5 hónapig.

Így lett tejtestvére,ő meg speciális tápszert kapott.

Avent kézi mellszívóm volt,ha tudom,hogy ilyen sokáig kell, biztosan elektromosat vettem volna-de ezt nem lehet tudni.

Nagyon macerás,jól írják. Éjszaka,amikor megetetted a babát,utána is mosogatás,fejés,mosogatás,sterilezés...mikor már rég alhatnál.Nappal dettó?

2017. júl. 16. 15:46
 7/7 anonim válasza:
Megihatom én!
2017. júl. 17. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!