Miért van az hogy 4-5 napig nagyon jól van tejem mindig csak az egyik mellből szopik a babám aztán utána fele annyi lesz a mennyiség és csak szenvedünk 1-2 napig?
Figyelt kérdés
Fejek is és igény szerint szoptatok. Ez hétről hétre így megy . Hogyan tudnám ezeket a napokat elkerülni? Miért nem ugyanannyi a mennyiség? A babám mindig kiüríti amiből eszik.2010. máj. 21. 16:44
1/2 anonim válasza:
Eszel-iszol, pihensz eleget ezeken a napokon? Nálam annyira meglátszik, hogy mit ettem-ittam, vagy idegeskedtem-e előző nap valamin. Mennyi idős a babád egyébként? Mert az is lehet, hogy egy-egy nap ő eszik többet... nálam volt ilyen, hogy egyik nap egy "fél" cicit evett ki, aztán másnap meg nem volt elég neki a kettő se :)
2/2 A kérdező kommentje:
6 hetes a babám és sokat tud enni. Nem értem miért ingadozik így a tejmennyiség. Minden nap mindenre odafigyelek hogy legyen tejem de attól idegeskedek hogy miért nincs rendesen.
2010. máj. 22. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!