Szülés után, a kórházban töltöt napok alatt miket ettetek?
Èn utálom az ilyen bevitt dolgokat... AZt ettem amit adtak, habár nálunk volt kiskonyha ahol egésznap volt tea és víz, így ionni sem kértem be.
Amire figyelj, hogy semmi citrusfélét nem szabad inni, még ilyen multivitamin üditöt sem amiben citrusféle van. Ez indenképpen a tejeden átmegy az elsö pár hétben, és a gyereknek iszonyat hasfájást és kipirosodást okoz.
Semmi olyat ne egyél ami puffaszt. Mást mindent ehetsz.
Ne haragudj de nem tudod mit szeretsz??
Miert nem azt kersz, amit szeretsz? Miert azt amit netes Gizi szeret?
Ha a tiltolistat ismered es sajat izlesedet is, komolyan szukseged van tanacsra hogy felnott nokent mit is akarsz majd enni????
Kb semmit, nem volt étvágyam semmi császár után, lehet ezért is indult be nehezen a tejem de rosszul voltam az ételtől. Falatoztam szendvicseket főleg, mikor hazaértünk megjött az étvágyam ,mamák hoztak húslevest/házias ételeket.
Kórházba is hoztak de szégyen de nem tudtam megenni, sőt a kórházi kosztot sem .
Csaszarral szultem es mindketszer konnyu kajákat hoztak a szuleim. Iszonyu volt ott a korhazi étel..
Kekszet kertem, joghurtot, főzeléket rantotr hussal
császáros voltam, sose felejtem el, hogy az én 'pépes' címkéjű ebédem pépesített tökfőzelék volt, a velem szemben ebédelő kismama 'diétás-pépes' menüje meg tökfőzelék pörkölttel :D
na de témához visszatérve, rengeteg gyümölcsöt hoztak nekem, barackot, szőlőt, aztán madártej, húsleves, spagetti. Amúgy sem vagyok az a nagy főtt étel evő. Ja, barátok hoztak sajtburgert, az kifejezetten jól esett :) Meg persze joghurt, csoki, ilyesmi... egy nagy szatyorral hagytam a csecsemősöknek, mert nem tudtam megenni, hazacipelni meg nem akartam.
Meg persze sok rostos üdítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!