Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vajon mi miatt van ez?

Vajon mi miatt van ez?

Figyelt kérdés
15 hetes babám eddig végig aludta az éjszakát,mármint úgy hogy este 7 kor elaludt egyszer ébredt olyan 5 óra körül,majd szopizott és aludt tovább,kb 7-8ig!most egy hete hamarabb kell,olyan éjfél -1 óra körül,majd 4-5 óra körül és alszik tovább 7-8ig.tehát most is alszik,csak közben többet-többször eszik és hamarabb.arra gondoltam,hogy a tejjel nincs rendben valami?mert tegnap pl:mindkettőből kellett adnom neki(az esti szopcsinál,és ilyen még nem volt)mert láttam,hogy nyugtalan és éreztem,mintha nem lenne benne tej.elfogyik estére a tej?csak anyatejes baba
2010. máj. 20. 05:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most van Nála egy fejlődési ugrás. Sok ilyen lesz még, hogy nem tudod mi miért van, de nem hiszem, hogy vmi gond lenne. Az én fiam is nagyon sok furcsaságot csinált (sokszor ordított, mert nem akart enni), de ennek ellenére is még mindig csak anyatejes 5,5 hónaposan. Az a lényeg, hogy ne add fel, bármit is csinál.
2010. máj. 20. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez kb a háromónapos fejlődési ugrás. Ne aggódj. :-) A babád épp több tejet csinál magának.
2010. máj. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!