Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van köze a szoptatáshoz a...

Van köze a szoptatáshoz a hajhullásnak?

Figyelt kérdés
3,5 hós a babám,szopizik.pár napja észrevettem,hogy erősebben elkezdett hullani a hajam.(eddig is mosás utáni fésülésnél több kijött)vállam alatt ér,nincs festve,teljesen természetes.lehet egymáshoz köze?kit kell ezzel keresni?
2010. máj. 19. 06:00
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
A terhesség alatt extra sok haja lesz a nöknek, és ez kihullik a szülés után. meg még tavasz is van akkor is több hullik, így szerintem teljesen normalis, ha nem csomókban hullik, vagy is nem hiányzik itt ott, akor nincs baj. Senkit nem tudsz vele keresni, mert mindenki azt fogja mondani normális. Max bördokit, de az is azt fogja mondani normális.
2010. máj. 19. 06:25
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
hormonális okai vannak, tök normi
2010. máj. 19. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, ha nem szoptatsz, akkor is ugyanez történik, a szülés utáni hormonváltozások miatt van, tlejesen nomális, ne aggódj. Ja, és nem segit rajta épp ezért semmi csodaszer.
2010. máj. 19. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, ez akkor is így van, ha nem szoptatsz. Hormonális oka van.
2010. máj. 19. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs.

szedjél vasat nekem az bevállt. De nem rögtön,hanem kb 3 hét gyogyi szedés után teljesen elállt a hullás,előtte meg ritkult is.

2010. máj. 19. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!