Szoptatnátok-e a testvéreteket?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nagy korkülönbség lenne és épp lenne saját gyereketek is mikor születik.2017. jún. 11. 15:29
1/11 anonim válasza:
Nem!
Ha az anyjának (anyánknak) nem nincs teje, csak összezavarnám vele a picit, mellesleg lehet nem is tudna szopizni.
Ha meg van akkor miért szoptatnám én ?!
2/11 anonim válasza:
Ha mondjuk tragédia történne anyámmal, igen. Vagy ha a testvérem pl. koraszülött lenne és számítanak rám, vinnék rendszeresen lefejt tejet. De azt nem tudom elképzelni, hogy anyámmal közös háztartásban vagyunk, én szoptatom a gyerekét, és ne vesznénk össze azon, mikor mit és hogyan és melyik kié... Akkor inkább a tápszerre szavazok.
3/11 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, hogy a sajátomnak se volt elég, akkor nem.
4/11 anonim válasza:
Ha nekem lenne bőven, anyámnak meg nem, akkor igen.
5/11 anonim válasza:
Nem, de lefejt tejet szívesen adnék.
Nem tudom elképzelni, hogy másik babát szoptassak.
6/11 anonim válasza:
Semmiképpen!
Max lefejt tejet adnék
7/11 anonim válasza:
Ha pl anyának el kell mennie valahová és én vigyáznék akicsire igen,hisz lehet épp megéhezik,miért ne adnék neki???Tesom gyerekét is megetetem ha éhes mikor nálunk van(enyém másfél éves ,övéké egy éves)
8/11 anonim válasza:
Miért 0-t ér a válaszom?hisz a kérdésre válaszoltam...
9/11 anonim válasza:
Nem, ha van többlet lefejt anyatejet szívesen adnék.
10/11 anonim válasza:
A kulcsszavaid között szereplő Arany János testvérei sorra meghaltak csecsemő ill. kisgyermek korukban, jó páran "sínlődésben", így gondolom, élet-halál kérdése volt, hogy őt tudta szoptatni a nővére. Ilyen esetben nem hiszem, hogy bárki kicsit is jóérzésű szoptatós nő ne próbálná meg a plusz gyerek etetését, de a tápszerek, segélyek és úgy-ahogy működő magyar gyermekvédelmi háló világában azért elég nehéz beleképzelni magunkat, ma miképp állhatna ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!