Melyik a legjobb szoptatási testhelyzet?
Figyelt kérdés
Eddig fekve szopiztattam a babámat, mindkettőnknek nagyon kényelmes. :-) De szeretném rászoktatni, hogy nem csak így lehet elaludni, hanem, ha ülve, stb. szopizunk, akkor is. Milyen testhelyzetet javasoltok, amiben jól érzi magát a baba, és nekem sem nehéz tartanom? (Van, hogy 1 órát szopizik)2008. okt. 16. 10:05
1/3 anonim válasza:
Fekve a legjobb, mert nem terheli a derekad és a babádnak is kényelmes :) én 6 hónapja fekve szoptatok, persze vannak helyzetek (autóban pl)amikor ülve, de a hátam kényelmesen megtámasztva. Egy időben ülve szoptattam és nagyon fájt a derekam, én azt javaslom, feküdjetek, ha úgy kényelmes. Egy órát szopizik? Azt tudod, hogy az első ötpercben megeszik a 80 százalékát a kívánt mennyiségnek, a többi időben eszik a maradék 20-at. Inkább az időt rövidítsétek le :)
2/3 A kérdező kommentje:
Amikor 1 órát szopizik, akkor tul.kép. a cicin alszik, de ezt nem bánom, mert úgy tudom, akkor is termelődik a tej. (Közben nyammog)
2008. okt. 16. 10:20
3/3 anonim válasza:
Nekem kezdettől szopipárnám van, áldom a nevét annak, aki kitalálta. kényelmesen ülök, a babának szintén nagyon kényelmes, és nem kell őt tartani. 4-5000 forint. Szerintem vegyél egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!