Melyik a legjobb testhelyzet a babának ha csuklik?
Figyelt kérdés
Ölben? Hason fekve? Háton nem hinném..2008. júl. 12. 15:07
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, h melyik lehet a legjobb testhelyzet. Az én babóm 10 hetes és naponta 3-4-szer kezd el csuklani. Ahogy észreveszem őt nem zavarja, inkább engem. Én cicire szoktam rakni és pár perc alatt elmúlik a csuklása.
2/7 anonim válasza:
Nekem újabban azt mondták, hogy azért csuklik mert fázik. Érdemes megpróbálni, hogy felöltöztesd ilyenkor vagy betakard. Én is próbálkozom ezzel. Azóta mintha nem csuklana annyit.
Testhelyzetet nem tudok, de fújjál szembe vele, attól meghökken és általában eláll a csuklása. Nálunk szinte mindig működik.
3/7 anonim válasza:
Én amikor csuklik, megkínálom egy kis vízzel. Szinte mindig hat. Testhelyzetváltástól nem szokott nálunk elmúlni.
4/7 anonim válasza:
Csuklás ellen nekünk a citromlé vállt be. Egy picikét a szájába teszel és elmúlik a csuklás. Remélem sikerül.
5/7 anonim válasza:
hehe...nekem semmi nem válik be, ha csuklik, viszont őt annyira idegesíti, hogy perc után méltatlankodik, nyafog, 5 perc után meg üvölt...na ettől elmúlik. De azért ne bőgesd meg a babádat.. :)
6/7 anonim válasza:
Én megkérdeztem a doktornőt,hogy mitlehet tenni vele ilyenkor.Azt mondt semmit,merta babák ne úgy élik meg a csuklást,mint mi.Sőt jót is tesz nekik,mert erősödik a rekeszizmuk.Én azért sajnálom picit olyankor.
7/7 anonim válasza:
nekümk a csuklással a tejcsi szokott visszajönni,de vállra teszem,aztán egy picit cicire és attol tényleg elmulik,vagy adok neki egy pici vizet vagy teát,7 hetesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!