Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kisfiam 4 holnapos,70 eszik...

Kisfiam 4 holnapos,70 eszik az eleg neki?

Figyelt kérdés
Kibirja 4 orat is.Tapszeres man nem tudom mit tegyek.A doki azt monta agyak neki oszekeverve alma,murok,narancs levet es megjo az etvegya de semi siker.
2010. máj. 18. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Elég! Ha kibír 4 órát evés nélkül, jó kedélyű és nem nyüglődik, akkor elég neki a kaja. A kicsik még tudják, hogy mennyi kaja kell nekik!

Az én lányom sosem ette tápszerből azt a mennyiséget ami a dobozon volt, mégis szép egészséges gyerek, már 16 hónapos

2010. máj. 18. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:

nem elég!!!!!!!!!!!

igaz az én lányom anyatejes volt,és simán kibírt 4 órát is éhen, de ha megkínáltam hamarabb kis unszolás árán kiszívta volna a Dunát is. én olyan cipőben jártam/járok is,hogy az én gyermekem nem "szól" ha éhes. ha kínálom eszik,ha nem akkor nem.... szóval próbáld kínálni gyakrabban,hátha nektek is problémátok van nekünk...

7 hós anyuka

2010. máj. 19. 13:04
 3/6 xStefix ***** válasza:

Hát ez azért szerintem is nagyon kevés. Egyetértek az előzővel, kínáld gyakrabban!

Az ilyen éhségcsináló étel-tippeket én hanyagolnám, lehet, hogy nagyobb zavart okoz, mint hasznot.

2010. máj. 19. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek uez a problémája, ennyi idős babájával. Illetve már 5 hónapos. De ennyi idős volt, amikor a doki azt mondta, hogy vészesen keveset gyarapszik, sehogysem volt hajlandó többet enni a gyerek, és csak egy pozicíóban azt is. a doki nekik tejpépet javasolt, van a grízes és társai... nekik is írt fel kétfélét, és váltogatva adja neki, de azóta hízott is a gyerek és étvágya is van. Változatosságra vágyott:) vagy nem tudom, de próbáld meg te is. Persze a gyümik mellett.

Amúgy mi az a murok?

2010. máj. 19. 23:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nalunk a sarga repanak is mongyak ugy hogy murok.
2010. máj. 21. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja es hiaba kinalom tobszor ordit mikor viszem feleje a cumisuvegat.
2010. máj. 21. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!