Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is tapasztalt hasonlót?

Más is tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés
Tudom orvos kéne menni.. De pszihesen tartok tőlük.. Szóval: kb 1.5 hónapja hagytuk abba a szopizást 16 hósan. Mensi nem ált még be.. Most kéne megjönnie, de helyette csak annyi van, hogy pisilés után ha törlöm, picit véres/rózsaszínes a papír.. Nem fája a hasam, nem büdös semmi panaszom sincs.. Más is tapasztalt esetleg hasonlót?
2017. jún. 5. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Védekeztetek? Utolsó mesu?
2017. jún. 5. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem élek nemi életet, ápr. 31-én volt az első napja, kb 30 naposak nálam..
2017. jún. 5. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt volt méhszájseben, 6 hetes kontrolon nem mondott rá az orvos semmit sem.. Ha más nem, legközelebb megkérdezem a védőnőt.. Meg igazából elég stresszes is vagyok mostanában..
2017. jún. 5. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy pár napon belül megjö vagy most ovulálsz és két hét múlva jön meg.
2017. jún. 5. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan is előfordul, hogy szoptatás abbahagyása után még fél évig nem jön meg. Ez a rózsaszínes vérzés szerű valami nekem olyankor fordul elő néha ha másnap már megjön
2017. jún. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!