Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek hogy leszoktassam...

Mit tegyek hogy leszoktassam a picim az éjjeli fent létről?

Figyelt kérdés
Minden éjjel két szopi között beiktat egy2órás fent létet és nem tudom mit tegyek. Sötét van és nem is beszélek hozzá, még sem alszik. A többi szopi után visszaalszik. 3óránként eszik.
2008. okt. 16. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak ébren van, de csöndben elvan magával,akkor semmit. Majd elalszik, ha álmos lesz. Esetleg este próbáld kicsit tovább ébren tartani, játszani vele, hogy fáradtabb legyen.
2008. okt. 16. 08:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Este fürcsinél mindig húzzuk az időt és megpróbálom nappal is minél többet ébren tartani. Az esti ébrenlétnél pedig nem hajlandó magában ellenni, sírni kezd.
2008. okt. 16. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én adnék neki még cicit. Nekem is akkor alszik be a lányom újra. Egyébként mennyi idős a babád?
2008. okt. 16. 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Holnap lesz kéthetes. A cicin van hogy 4szer is elalszik, de ha le akarom tenni sírás lesz a vége.
2008. okt. 16. 10:48
 5/5 anonim válasza:
A fürdetéssel ne huzd az időt,mert van olyan baba aki felfrissül és így nem fog egyhamar elaludni.A mi babánkal is igy jártunk 8 hetes lesz és a 6-7. héten jöttünk rá erre.Most 6 körül fürdetünk 7 körül rendbe van ,evett is,még egy kicsit játszunk vele és elalszik.Egyből nem fog kell egy pár nap mig megszokja.
2008. okt. 26. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!