Elapadhat a tejem 1 ev szopi utan?
1 eves anyatejes a kislanyom, mintha kevrsebb lenne a tejem. Persze mar eszik iszik sok mindent,3etkezese kivaltva napkozben mar csak alvashoz kell. Ejjel viszon szivnà egyfeszt.
Viszont neha mar sir rajta egy ido utan. Eddig tobbnyire csak a bal mellemet fogadta el, de mostmar a jobbat is.
Szerintem hirtelen nem apadhat el, viszont előfordulhat, hogy csökken a tejmennyiség, hiszen nappal már nem éri inger a melledet. Az is lehet, hogy picit fáradtabb, kimerültebb, stresszesebb vagy, nem indul be az igazi tejleadó reflexed, ezért tűnik úgy, hogy kevés a tejed, és a gyermeked nyűglődik a cicin.
De arra azért készülj fel, hogy egy év szopi után akár bármikor eljöhet a vége, csökken a tejed, kevés inger éri a melled, a gyermekednek nincs türelme kivárni, felhúzza magát rajta, és lehet, hogy mindezek következményeként el is hagyja.
A fiam másfél éves koráig szopizott, Ő is csak éjjel, de Őt nem érdekelte, hogy pár szívás után már nem jött intenzíven a tej, Ő komfortszopizott, engem pedig nem zavart, hiszen napközben nem kérte már, nem tépte őrjöngve a pólóm.
A kislányom 13 hónaposan egyszerűen nem kérte többet. Igazán nem is tudom, volt-e még tejem, vagy már csak cseppek jöttek, Ő pedig megunta...szval nem kérte, inkább ment a bátyussal játszani.
Úgyhogy bármi lehet, készülj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!