SOS! Mellgyulladásom és lázam, van elapadhat a tejem vagy mit csinálok rosszul?
Köszi szépen a válaszodat. Védőnőm kis fiatal csajszi.
fejném a tejcit de csak csöpög. :( Lehet tényleg elapadt a tejem a sok stressztől !!!! :(
nekem egy hetes a kislányom, ugyanezen mentem keresztül, mint te, de 3-4 nap alatt helyreállt minden, a melleim rendben, a kislányom 100 miliket eszik.
amit én csináltam: mielőtt elkezdtem a fejést, meleg borogatást tettem a mellemre, kb 20-25 percig borogattam, aztán elkezdtem fejni.a meleg megindítja az eldugult csatornából a tejet.volt,hogy 2 óra alatt 20 mili jött le, és én ordítottam a fájdalomtól és a tehetetlenségtől :( de csináltam.újabb meleg borogatás, újabb fejés.időközben persze mellre tettem a kicsimet is,bár semmit nem bírt szívni belőle.aztán a sok-sok melegetés után, egyszer megindult ömleni a tej, és azóta minden rendben van.ha van a melledben görcs, azt körkörös mozdulattal masszírozd ki, aztán fentről lefelé haladva finoman simogatsd a melled, ezzel is elősegíted, hogy meginduljon a tejcsi.
hát az ügyeleten azt mondták,hogy jegeljem :S
ha nem tudom kifejni akkor újra begyulladhat?
Köszönöm kedve utolsó válaszoló. Hát nekem is nagyon fájdalmas a mellem gennyes és hiába melegítem masszírozom a mellem és próbálom fejni épp csak csöpög belőle valami. :(
A kislányom nagyon lusta és nem hajlandó kiszívni a tejcit.
Nem vagy egyedül nekem is nagyon fájdalmas a mellem feszülése így holnap visszamegyek a dokihoz. jobbulást neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!