Stressz miatt elapadhat a tejem? Hogy elozzem meg?
Figyelt kérdés
Halaleset, parlapcsolati problemak.
6 honapos a babam, a kanalra ra sem akar nezni.
2015. dec. 16. 23:41
1/8 anonim válasza:
Nekem sajnos elapadt eleg hamar. Sok volt a stressz,nem tudtam pihenni,mindig jott valaki hozzank babazni. Nagyon nagyon bantam es banom,de sajnos nem vilagositottak fel. Sokat pihenj es probalj meg csak a babadra es magadra figyelni. (meg persze apukara is :) ) Tenyleg nagyon fontos a pihenes!
2/8 A kérdező kommentje:
Igyekszem csak a babara gondolni.
Apuka epp az utcara akar minket rakni, ugyhogy ora inkabb nem.
2015. dec. 16. 23:58
3/8 anonim válasza:
Bizony. Nekem is lenyegesebben kevesebb a tejem, ha stresszelek, vagy faradt vagyok.
Megelozni ertelemszeruen ugy lehet, ha kerulod a stresszt es kipihened magad. Tudom, ez csak elmeletben hangzik konnyen...
A tejemet a 7-7-5-5-3-3-1-1 horrorfejessel hozom vissza.
4/8 anonim válasza:
7-5-3-1 nekem is mindig bevalt..de most mar elkezdheted a hozzataplalast is. minen cici elott kitartoan tessek kinalni
5/8 A kérdező kommentje:
Koszi, ezt a fejest ismerem.
Elkezdtem a hozzataplalast 2 hete, de ugy osszeszoritja a szajat ha kanalat lat, hogy nem tudok mit tenni.
2015. dec. 17. 05:58
6/8 anonim válasza:
ez egy termeszetes reflex naluk, par nap/hét és elmulik. de akkor is fontos hogy maga a szokas kialakuljon termeszetesen a szeansz minden reszevel : etetoszek eloke kistanyerka kiskanal es csak utana szopi. elobb utobb elfogadja de fontos hogy kedvet csinalj hogy lassa hogy ez mostantul valami nagyon uj nagyon erdekes szokas lesz :)
7/8 anonim válasza:
1-es vagyok! Ne haragudj,nem tudtam. Ez szornyu. Nekem is 6 honapos volt a Babam,mikor a ferjem elhagyott minket. :( Kesobb tudtuk rendezni,sajnos a szules utani depressziommal eluldoztem,de o is belatta,hogy rosszul dontott akkor. Nem tudom,hogy nalatok mi a helyzet,de ha mentheto a kapcsolat,probaljatok megbeszelni a dolgokat. Azt is mondd el neki,hogy a sok stressz miatt elapadhat a tejed es szeretned meg szoptatni a babatokat. Hatha segit. Megegyszer mondom,nem tudom mennyire komoly a dolog,csak jotanacskent irtam,mert segiteni szeretnek. Nem okoskodok! :) Remelem hamarosan megoldodik a helyzetetek!
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
En probalnam rendezni, de o nem akarja :(
2015. dec. 20. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!