Mitől vérzik a mellem? Fáj is eléggé, bár nincs rajta seb. Babám vért hányt, akkor vettük észre a következő szoptatásnál, hogy vérzik. Mi bsj van velem? Szoptathatok még ettől?
Szia! Én vagyok a "véres mellbimbók képviselője". Mindhárom fiam szoptatásánál sebes volt a mellbimbóm, nagyon fájt, és sokszor véres tejet böfögtek ki. Nagyon rémisztő látvány. Előszőr én sem mertem szoptatni a véres mellből, de miután mindkettő mellem vérzett, és a fejés jobban fájt, mint a szoptatás, ott folytattam ahol elkezdtük. Egy idő után (pár hét), illetve az utolsónál 2 hónap alatt begyógyult. A kórházban azt mondták, hogy nem szoptathatok véres mellbimbóval,és ha már nem sebes használjak bimbóvédőt. Csak sajnos a bimbóvédőt nem vették a szájukba a babák, tehát maradt a szoptatás.
A vérző, sebes mellbimbó egyébként a baba rossz szopási technikájától van. Keress rá a neten, hogy mit lehet tenni, hátha javul a babád technikája. (LLL.hu)
Sok kitartást!
Tudom miről írsz.Nincs seb a mellbimbódon,szoptatás közben mintha tűvel szurkálnák a melled belülről és szoptatás után égő fájdalmat érzel.Vérholyagot tört a baba a melledbe.A pici seb amit látsz(gombostű fej nagyságú)a bimbódon a kiszakadt vérhólyag,abból jött ki a vér.Elég sok,nekem alvadt vér is volt benne mert nekem fejés közben szakadt ki,így láttam.Elméletileg rossz szoptatási technika okozza,bár én nem tudom mit csináljak,ettől jobban nem tudom mellre tenni.Sajnos nekem nem múlt el,pedig 16 hetes a babóca és még mindig szenvedek a fájdalomtól.Nekem is vért hányt egyik este a pici,a gyaerekorvos azt mondta semmi gond,szoptathatok nyugodtan.Eleinte fejtem inkább a tejet,de utánna már szoptattam inkább. székletét figyeld,ha nincsenek benne fekete pöttyök(a vér így jelentkezik)akkor nem nyelt vért.
Azóta nekem 4-szer volt vérhólyagom,de azt észrevettem mert látszott a bimbóm elején,iszúrtam egy steril tűvel,kinyomtam a vért és szoptattam tovább.
Ha tényleg ez a problémád légyszi írd meg,h tudjam nem vagyok egyedül ezzel.
Kitartás.
Ajánlom a homeopátiát nekem az segitett.
Csak válaszd ki a neked megfelelő tüneteknek megfelelő szert és a patikában megkapod 539 Ft.
www.homopátia.info.hu
Üdv: 15 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!