Akik undorodnak a szoptatas gondolatatol, gondolom semmilyen tejtermeket se fogyasztotok, ugye?
Ha megis, miert undoritobb a te szervezeted altal megtermelt tej, mint egy mas allat, a kicsinyenek megtermelt tejet inni?
Nem vitazni akarok, csak erdekel mert a napokban tobb valasznal is olvastam az undorodast a szoptatastol.
Komolyan nem ertem miert kell szidni a masikat mert nem akar/tud szoptatni! Ismered? A te gyerekedrol van szo? Akkor meg nem mindegy? Mindenki ugy neveli/eteti a gyereket ahogy szeretne, persze a jozan esz hatarain belul.
Engem nagyon nem erdekel ki szoptat es ki nem a kornyezetemben! Ez teljesen a csalad dolga, a mai tapszerek is eleg jo minoseguek. A legjobb persze az anyatej, de nem ertem miert kell lepontozni/szidni a masik valaszolot mert o nem szeret szoptatni.
"Jellemző, hogy az alacsony százalékú, máshol is kb. nőgyűlölő válaszokat irkáló férfiak mantrázzák a "lusta nő nem szoptat" hülyeségeket, okoskodnak olyan dologban, amihez közük nincsen"
Ezt jellemzően épp nők szokták mantrázni:D:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!