Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopizas egy ev utan. Ti hogy...

Szopizas egy ev utan. Ti hogy csinaltatok?

Figyelt kérdés

Ket het mulva egy eves lesz a fiam, meg szopizik, nappal 4-5-szor is, nem sok mennyiseget, de foleg alvas elott mindig szopizik. Este kap tapszert, max.150-et iszik meg 10 orakor. Ejjel meg egyszer kap 3-4 korul tapszert , kb.100 ml-t igenyel.

Egy ev utan is ilyen sok tejet fog igenyelni, vagy ilyen sok tej kell neki. Gondolom nem fog hamar leszokni a szopirol, de ebben a korban "elmeletileg" hogy van a tejadagja, mikor ajanlatos adni....valahol mintha olvastam, hogy csak este kell adni, elalvas elott . A szopizast nem szeretnem abbahagyni, amig nem muszaj...

Ti hogy csinaltatok egy ev utan...akinek meg szopizott a gyereke?

2017. máj. 17. 11:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ajánlások szerint 1-3 éves kor között napi 500 ml tejalapú táplálékra van szükségük a gyerekeknek. Mindegy hogy az anyatej(bár ezt nem lehet mérni ha csak nem lefejve kapja), tápszer vagy tejital is lehet. Az én lányom 14 hónapos, este szoptatom fürdés után, éjjel ha felébred mert sajnos fáradt vagyok már ahhoz hogy más módon altassam vissza, és napközben általában még 1x kéri.
2017. máj. 18. 13:31
 12/12 Zsöff85 ***** válasza:
Én azt nem értem, ha van tejed minek a tápszer egy ekkora gyereknek?!
2017. okt. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!