Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnek ugy szoptatni,...

Hogyan tudnek ugy szoptatni, hogy minel tobb tejci termelesere osztonozzem a mellem?

Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Hagyd minél tovább cumizni a picit. Ha már elfogyott a tej, és nem éhes, akkor is szívesen cumizik tovább.

Ha mégis hagyna, azt fejd ki.

2008. okt. 14. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt mar csak az erdekelne, hogy minket mellembol szopiztassam egy alkalommal, vagy egyszerre csak egybol?
2008. okt. 14. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én egyszerre csak az egyikből etetem és így is van bőven tejem. Nekem a védőnő is azt mondta, hogy nem jó ha egy alkalommal mindkettőből eszik a baba, mert nem fogja kiüríteni rendesen. Bár vannak olyan ismerőseim akik pont így csinálják. Szerintem hallgass az ösztönödre.

Üdv, 3 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 14. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerre csak egyből, míg ki nem fogy - ez is fenn van hetente.

Más a tej az elején (vizes: szomjúságra) és a végén (zsíros: éhségre).

2008. okt. 14. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!