Miket egyek, hogy mindene meglegyen a kisbabának?
Figyelt kérdés
Szoptatok és egész nap éhes vagyok és sajnos eszem is. Figyelek, hogy minőségi, egészséges dolgokat egyek. De tényleg egész nap csak eszem. 15 kilót híztam a terhesség alatt. 12 le is ment két héttel szülés után. És hiába eszem ennyit egy dekával sem mutat többet a mérleg. Mit javasoltok mit egyek, hogy a babának mindene meglegyen és rólam is pár kiló lemenjen.2010. máj. 15. 11:43
1/3 anonim válasza:
Minnél kevesebb zsíros dolgot, gyümölcsöket, zöldségeket, joghurtot. :)
2/3 anonim válasza:
Én a szülés után sem hagytam abba az elevitet, így a babámnak továbbra is megvan minden vitaminja, ásványi anyaga, nyomeleme. A kalóriát megkapja a testemből, a szervezetem elveszi, ami a babának kell, nem tréfál.
Fehérje kell még, megfelelő fehérjebevitel. Fehér húsok, hal, mérsékelten tejtermékek, ha a babád hasa bírja, akkor hüvelyesek. A fehérjét a szervezeted nem tudja elvenni a testedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!