Mellgyulladás! Szedem az antibiotikumot. Ha nem romlik az állapotom, akkor várhatok javulást?
Figyelt kérdés
3.gyermekem 9 hetes. Vasárnap du -ra 40 fokos lázam lett, akkor kezdtem az antibiotikumot. Seb is van a bimbómon, tehát lehet, h fertőzés. Viszont a bimbóudvarban nagy csomók vannak, a baba bekapni se tudja, bár a seb miatt nem is kaphatja most meg. 20-30-akat tudok csak fejni. Tejleadó voltam első gyereknél, akkor megtanultam kifejni az utolsó cseppig a tejet. De most nem indul meg, gondolom több van benne, mint 20. A piros folt megvan, alig szúrkál a mellem, de ha hozzáérek persze fáj... Mit várhatok, fog javulni? Meleg vízbe áztattam, masszíroztam... Hideggel még nem borogattam, mert szinte sehol nem ajánlották, de már gondolkodom rajta. Köszönöm annak, aki válaszol.2017. ápr. 25. 10:46
11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs konkrét csomó, hanem a bimbóudvarban vannak csomók, oké, annak nevezem, de már kimaszíroztam és mégis ott van, nem értem ezt az egészet, csak az lenne a magyarázat, ha bacitól gyulladt be. Mert mitők lett duzzadt, s sok csomó? Fura, na..
2017. ápr. 25. 17:41
12/13 A kérdező kommentje:
További kérdésem lenne. Egy hétig szedtem az antibiotikumot, elfogyott, másnap előjött a "sima" mellgyulladás. Duzzadt tejcsatorna, ami nem ürül kb. 2 napja. Meleg vízben áztatom, masszírozom, fejem s a baba is szívja, mégis megmarad. Meddig "normális" ez?
2017. máj. 2. 11:46
13/13 anonim válasza:
Én már megkérdeznék egy hozzá értőt! Szoptatási tanácsadó, vagy sok helyen a védőnő is tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!