Mellgyulladás okozhat tej elapadást?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 21:45
1/4 anonim válasza:
Azt pontosan nem tudom, hogy okozhat e, de nekem 2x is begyulladt, lázas is voltam, olyankor a babámnak többnyire a gyulladt cicimet adtam (orvos javsslatára) és mindig megoldotta a problémát. Azóta másfél éves a kisfiam és még mindig van tejem. Nekem nem apadt el.
Olyan is volt, hogy a mellbimbóm volt sebes, akkor inkább fejtem, mert nem akartam véres tejjel etetni a babámat. De akkor sem apadt el, csak egy darabig kevesebb tejet termelt az a mellem.
2/4 anonim válasza:
Én kórházban voltam evvel egy hétig, kaptam antibiotikumot és muszáj volt jegelnem is. Nem apadt el hála Istennek. Minél gyakrabban szoptasd és orvosnak mindenképp mutasd meg, nem játék sajnos, rosszul is elsülhet. Nekem majdnem betokosodott mert 2 napig otthon próbáltuk "kezelni".
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Orvosnál természetesen voltam, kaptam gyógyszert. Ahogy lázas lettem már mentem is hozzá, de aztán kevesebb volt a tej. De azóta már sokkal jobb.
2017. jan. 6. 19:18
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is az egyik mellem 2x is begyulladt, elsőnek szedtem is rá antibiotikumot, másodjára otthon sznvedtem. Nekem olyan sebes volt, hogy a picit nem tudtam rátenni, csak fejtem. Sajnos nekem abból a mellemből, amelyik begyulladt, sokkal kevesebb tej jön, amig az egyikbol jön 100 ml, a másikból 20-30 ml jön... gondolom a gyulladástól lehet, másra sajnos nem tudok gondolni 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!