Mellgyulladás esetén mikor hat az antibiotikum?
Nekem amikor mellgyulladásom volt nem szedtem semmit, mert a babába is átmehet a gyógyszer. Még algopirint se adtak a baba miatt.
Szoptatás elött forró vízzel borogattam a mellem (forró/amit még megtudsz fogni kézzel/ronggyal betekertem és cserélgettem) közben körkörös mozgással masszíroztam a mellem(nyomkodtam). Majd megetettem a fiam és mikor végzet 10 percig hidegvizes ronggyal borogattam(hogy ne termelödjön túl sok tej). Kb 3 nap alatt teljesen elmúlt a gyulladás. Pedig 3 napig 40 fokos volt a lázam. Már kórházba akartak vinni. A melegvizes borogatást 1 hétig csináltam, a hidegvizest csak addig amig le nem szállt a gyulladás.
Kitartás, hatni fog! De ne csak a gyógyszert szedd, hanem fejd is ki onnan a tejet. Masszírozd, borogasd és sokat szoptass úgy, hogy a baba alsó ajka a gyulladás felé essen. Ő nagyon hatékonyan ki tudja szívni és hamar elmúlik a gyulladás. Ha nem szoptatsz mellből akkor pedig fejj-masszírozz-borogass. Csak a gyógyszertől nem múlik el.
Tudom nagyon rossz és elképesztően kínzó, nekem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!