5 napja szultem. Mikor kothetem le a hasamat?
Figyelt kérdés
az orvos azt mondta hogy 6 ket utan.de idegesit a hasam mert ugy nezek ki mintha meg mindig terhes lenek es atol is felek hogy csungni fog2010. máj. 12. 06:24
1/7 anonim válasza:
Amikor szültem, akkor már a kórházban kaptam haskötöt, a hat hét után már késö valamit is csinálni.
2/7 anonim válasza:
Annó nekem szülés után azonnal homokzsákot tettek a hasamra és utána meg le kellett kötnöm.
Nem tudom azért e de ugyanolyan lapos lett szülés után a hasam mint terhesség előtt
3/7 anonim válasza:
Én szülés utáni nap már feltettem és hordtam több hétig.
4/7 anonim válasza:
én is szülés utánni nap már feltettem, pedig császáros voltam. Nekem sokkal kényelmesebb volt, mint nélküle, mert tartotta a hasam. Szerintem hetekkel később a szülés után már nem sok értelme van.
5/7 anonim válasza:
Én nem tettem fel haskötőt, de nem látszik meg rajtam, hogy valaha terhes voltam... szép, lapos a hasam :) pedig nem mindig volt ilyen!!
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat
2010. máj. 12. 11:16
7/7 anonim válasza:
CSászár után az 5. napon tettem fel, de maradt egy kis hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!