Hogyan lehetne a szülés utáni hasamat hamarabb eltüntetni?
Megyünk nyaralni egy hónap múlva és van egy kis hasam ami zavar. a dokim azt mondta, hogy ami 9 hónapig tágult, az nem megy le egyik hónapról a másikra. de én akarok tenni valamit, hogy lemenjen. Mit tudtok ajánlani?
köszönöm.
8 hetes kisfiú anyukája
akartuk a babát nagyon is.......
attól még zavarha a hasamon a felesleg... imádjuk a babát és a baba szeretete nincs ezzel összefüggésben.
nem diétázok....... azért kössz.
szia
szerintem is hasizmozz-csak óvatosan 10.ekkel kezdj.inkább emeld a lábad-az jobb azt hiszem.ha véreznél,1-2 napra hagyd abba.ha elötte is mozogtál nem lesz gond.én még aznap is voltam kismama tornán.most meg csak eszem-és fogyok.egy nőnek igen is törődnie kell magával is-az ,h valakinek gyereke van,mégnem jeleni azt,h el kell hagynia magát.attól még feleség is.-de ez az én véleményem.egyébként babával is iszonyat jól lehet tornázni.15-20 perc-és rettentő hatásos.próbáld megszerezni Réka kaziját-de ha irsz egy privát e-mailt még irok pár gyakit.ne add fel..üdv
ja -és még annyi,h nem kell diétázni-csak odafigyelni a szénhidrátra.
és én is nagyon akartam a babámat-imádom
óvónő vagyok!!! -de a férjem szerint sosem néztem még ilyen jól ki-meg még terhesen-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!