Májfoltom maradt szülés után, most nyáron még erősebb lett a napozástól. Mivel lehet halványítani (eltüntetni)?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar, a homlokomon van.2010. júl. 17. 17:41
1/7 A kérdező kommentje:
Melyik a legjobb, és szövődménymentes eljárás? Photodermabrázió, vagy egyéb kozmetikai eljárásra gondolok.
2010. júl. 17. 17:45
2/7 anonim válasza:
Én citromlével kenem a májfoltjaimat, és uborkapakolást szoktamrá tenni esténként.
3/7 A kérdező kommentje:
És hatásos?
2010. júl. 17. 17:55
4/7 anonim válasza:
Szia!
Ephelis alpha gél!
Nekem is a homlokomon van folt és nagyon jó, ez a gél!
Viszont, ha napra mész, érdemes bekenni a foltos területet megas faktorú naptejjel!
5/7 A kérdező kommentje:
Ebben a krémben rákkeltő anyagot találtak EU-s vizsgálat során. A kövirózsás krémről is azt írták sokan, hogy nem használ...El vagyok kenődve. Nincs semmi esély, hogy ilyen fiatalon ne legyen tiszta folt a homlokom? Napozni imádok, és 30-as faktorral kenem az egész testem. Ettől függetlenül erősödött a folt. Kb. az egész homlokomat beteríti.:((((
2010. júl. 17. 18:16
6/7 anonim válasza:
Rákkeltő anyag van benne és árulják???
Most lehet 2 év után újra kapni, csak az alpha szót mellé tették és új a csomagolása is!
Hol lehet az EU-s vizsgálatról olvasni?
7/7 A kérdező kommentje:
Én is fórumokon olvastam, ill. a neten. Keress rá a google-ban a krém nevére és írd utána, hogy rákkeltő. Kihozza szerintem.
2010. júl. 18. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!