Mikor érdemes elhagyni a tejtermékeket?
Nem tudtam szebben megfogalmazni. Szóval van már egy gyermekem, aki tejallergiás. A kistesót várom. Úgy gondolom az elejét venném a dolgoknak, a szülés beindulásától nem fogyasztanék semmilyen tejszármazékot. Csak 2 gondolat merült fel bennem, nem-e okozok bajt (úgy értem nem-e növelem az allergia kockázatát), ha így a pici egyáltalán nem is találkozik vele 1 éves korig? Illetve hogy ráér egyáltalán szüléstől, vagy hetekkel előtte el kellene hagynom?
Köszönöm, ha válaszol valaki!
elnezest de nem gondolod hogy az ilyen kerdesekkel szakertohoz kellene inkabb fordulnod?
kérdezd meg a vedonot vagy fordulj orvoshoz azt javaslom.
nekem is 2 eves koromig tejallergiam volt,de hálisten elnottem
azt javaslom kerdezz meg egy hozzaertot
Védőnőt elég feleslegesen kérdezném. Gasztroenterológiára májusban jutunk el a fiammal, akkor is 34 hetes leszek szóval belefér. Persze terveztem megkérdezni, de még másfél hónapig hasonló helyzetben lévő anyukák tapasztalataira azért kíváncsi lettem volna.
#1-es, nekem már mindegy. Sokkal rosszabb már úgy se lehet az emésztésem. Csak azt remélem a fiam kinövi (másfél éves szóval még van remény), a lányomnál meg nem is jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!