Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerinti szoptatás:...

Igény szerinti szoptatás: hogy lehet ezt elkerülni?

Figyelt kérdés

Második baba, és előre látom, hogy megint fél évig ez lesz: egy non stop szopizó baba, aki igazán sose lakik jól, én meg kiborulok.

Ha egy-két órát alszik, akkor gond nélkül tud annyit enni, hogy jól lakjon. De déltől estig egyfolytában mellen akar lenni. :(

Most 6 napos, császár után még csak a napokban indult be a tejem rendesen.

Fejni nem tudok, egyszerűen nincs mit.

Így viszont a pici se alszik be, félálomban van fél napot. Én pedig semmit se tudok csinálni egész nap. :(

Lassan ott tartok, hogy inkább adok tápszert. Pedig jól fejlődik így is, de nem tudom, megér-e ennyit.

Ki hogy csinálja, hogy legyen valami napirend, jóllakjon a baba is? Sok tejem nem lesz, csodára nem várok.

2017. márc. 10. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*az orakig melyen alvo
2017. márc. 13. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Lelkiismeret-furdalas nelkul valaszd a kenyelmet, ne a kuszkodesrol szoljon ez a gyonyoru idoszak.2017 van, szupet minosrgu tapszerek a boltok polcain, sok-sok fajta,marka. A tapszer nem ciki, hanem egy jo minosegu taplalek a babanak. Szoptasson,akinek megy, aki szeret, aki akar, szerencsere ma mar nem hal ehen egy pici baba sem. Nem igaz, h maceras a tapszerezes, nagyon is kenyelmes, csak ezt nem divat hangoztatni.
2017. márc. 13. 16:10
 13/14 mi a fene ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.Ha kevés a tej, gyötrelem ez egész, főleg ha nincs segitség.Nekem is volt ilyen problémám,pótoltam, és igy volt két etetés között egykis szusszanás. Ahogy erősödtünk, - 3 hó körül -reggelre már volt annyi hogy nem kellett a pótlás.Ne parázz az a lényeg, hogy mindenki boldog és elégedett legyen adj neki nyugodtan tápszert a szopi mellett.
2017. márc. 13. 20:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Csak este kap tápszert, Inkább csak azért, hogy én megnyugodjak. 30 ml után nem eszik többet.

Beiktattam egy sétát délutánonként, mert ez az időszak a legnehezebb. Ilyenkor alszik, a cici pihen.

Hála az állandó szopizásnak, 20 dékát hízott, szóval van tejem, csak nem egyszerre eszik 120-akat.

Ma már ebédet is össze tudtam dobni a családnak.

Látszik az alagút vége.

Nem ellenzem a tápszert, de jobb nélküle. :);

2017. márc. 15. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!