Igény szerinti szoptatás: hogy lehet ezt elkerülni?
Második baba, és előre látom, hogy megint fél évig ez lesz: egy non stop szopizó baba, aki igazán sose lakik jól, én meg kiborulok.
Ha egy-két órát alszik, akkor gond nélkül tud annyit enni, hogy jól lakjon. De déltől estig egyfolytában mellen akar lenni. :(
Most 6 napos, császár után még csak a napokban indult be a tejem rendesen.
Fejni nem tudok, egyszerűen nincs mit.
Így viszont a pici se alszik be, félálomban van fél napot. Én pedig semmit se tudok csinálni egész nap. :(
Lassan ott tartok, hogy inkább adok tápszert. Pedig jól fejlődik így is, de nem tudom, megér-e ennyit.
Ki hogy csinálja, hogy legyen valami napirend, jóllakjon a baba is? Sok tejem nem lesz, csodára nem várok.
Csak este kap tápszert, Inkább csak azért, hogy én megnyugodjak. 30 ml után nem eszik többet.
Beiktattam egy sétát délutánonként, mert ez az időszak a legnehezebb. Ilyenkor alszik, a cici pihen.
Hála az állandó szopizásnak, 20 dékát hízott, szóval van tejem, csak nem egyszerre eszik 120-akat.
Ma már ebédet is össze tudtam dobni a családnak.
Látszik az alagút vége.
Nem ellenzem a tápszert, de jobb nélküle. :);
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!