Igény szerint szoptató anyukák, mikor van időtök valami egyebet is csinálni a szoptatáson kívül?
2 és 2,5 óránként kéri a cicit (3,5 hónapos). Addig főzök, mosok, takarítok. Mindenre jut időm (még magamra is), ha főzök mondjuk, és nem tudok úgy végezni, akkor félbeszakítom és utána folytatom.
Nincs 0-24-ben a cicin, szóval lényegében bármit megtudok csinálni.
3 hónapos lesz a kisfiam szombaton.
Nálunk úgy néz ki a nap,hogy olyan fél6-6 körül kelünk,átpelenkázom,beszélgetünk közben,kiszívom az orrát,d-vitamincseppet kap,aztán attól függ mennyire éhes,mostanában egy darabig elvan a szobában játszószőnyegen,addig én is felöltözök, fogatmosok,vitaminjaimat beveszem,stb.ha még mindig elvan a szobába,akkor nem babrálom,csinálok ezt azt a konyhába,reggeli ilyesmi,ha nyüsszög akkor kihozom magamhoz a konyhába,és általában még itt is elvan egy darabig.Aztán beviszem a nagyszobába,amíg ő ott üldögél a székében,rendet rakok a kisszobában,beágyazok, ilyesmi.Ha nagyon éhes lenne,akkor sír, de akkor szoptatok,és utána folytatom a dolgom ahol abbahagytam.Aztán ha elalszik(bár nappal nagyon keveset alszik,főzök,gépezek, mikor mit kell csinálni,ha nem alszik akkor játszunk zenélünk,énekelek neki,délután ha a férjem hazajön megyünk sétálni, vásárolni,ha hazaértünk, akkor apás program van,megint tudom csinálni a dolgom,de közben bármikor ha kér szoptatok.Olyan 18-19 körül fürdés, szopi, alvás.
Igazából figyelem mindig a jelzéseit, igényeit, és ahhoz alakítottam ki a napirendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!