Több tej a melltartó viseléstől?!
Figyelt kérdés
Lehet totál hülyeség, de mintha azt vettem volna észre, hogy ha rendes push- up melltartót hordok mintha több lenne a tejem mint pl. egy sima top viselésekor. Más is tapasztalt ilyet??2017. márc. 2. 10:46
1/2 anonim válasza:
Push-up melltartóval én vigyáznék inkább a helyedben. Elnyomhatja a tejcsatornákat és mellgyulladást okozhat. Nekem volt már olyan (nem melltartótól) és kutyakemény fájdalommal jár. Na meg lázzal. És önkínzó masszázzsal gyógyítható.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz több, csak bedurran a melled, azért érezed úgy, hogy több. Vigyázz vele! Ahogy az első is írja. Nekem is volt, hogy csak bekeményedett, mint neked, de volt olyan, hogy iszonyatos fájdalom is társult mellé. Szerenycsére a mellgyulladás elkerült, de a barátnőm nem úszta meg. Két napig nagyon magas lázzal feküdt, és végül csak egy masszőr tudta kimasszírozni a melleit! A kórházat megúszta. Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!