Használt valaki push up szoptatós melltartót? Ha igen hol vettétek? Bevált?
Ilyesmikre gondolok: [link]
Ilyesmiket hordok: [link]
Furcsa lenne nem szivacsosat hordani, nagy hülyén érezném magam hagyományosban, testarányaimhoz képest kicsi a mellem.
Hivatalos méretezés szerint A és B kosár között van a mellem, ilyen fajta melltartóból 75B-t hordok.
Nőtt valamennyit a terhesség alatt, de jók ugyanazok a melltartók amit előtte hordtam egyenlőre (félidőnél vagyok).
Sok sikert hozzá! Kíváncsi leszek, hogy élesben mit gondolsz majd.
Az egyik, hogy még a merevítő és szivacs nélküli is árt szoptatás alatt, HA túl szoros, nemhogy a push up. Tejcsatorna elzáródást, mellgyulladást okoz.
A másik hogy nekem olyan érzékeny lett a mellem, bimbóm abban az időszakban - és ezt mástól is hallottam -, hogy semmilyen melltartót nem tudtam viselni kezdetekben. Később pedig csakis tiszta pamut, merevítő és szivacs nélkülit.
(Az meg az utolsó volt, hogy hogy fest a mellem, mekkorának látszik. AA-ról indultam.)
Köszi a válaszokat.
Itthon nem hordok melltartót (csak, ha vendég jön), továbbra sem tervezem, ha jól emlékszem édesanyám sem hordott még szoptatási időszakban sem, amikor a testvérem megszületett.
Ember közé (pl. orvos, bolt, családi események) szeretném hordani.
Terhesség előtt és az első felében nekem is hihetetlen volt, hogy merevítő és formázás nélküli melltartót hordjak. De iszonyatosan kényelmetlen lett idővel az összes melltartóm. Nem nőtt még akkor a mellem, csak keményebb és duzzadtabb lett, valamint nagyon érzékeny. A korábban csúnyának tűnő szoptatós melltartó (amit vészhelyzet esetére szereztem be) lett azután a legkényelmesebb darabom :)
A szülés után, ahogy beindult a tej, akkor nőtt meg igazán, már kb. két kosárral nagyobb, mint a terhesség előtt. Lehet, h neked is ezután lesz jelentősen nagyobb.
Én teszek a melltartómba olyan kerek szoptatós betétet, hogy ne tejezzem össze azt. Ennek is van push up hatása :) Bár nem ez volt a szándékom.
A hm-ben lehet kapni szivacsos szoptatos melltartot, nezzed meg a honlapot. Ezek nem pushup es merevitos meltartok, de parnazottak.
Harmadik gyerekre semmi mellem nem maradt, van ilyen nekem is es ugyanolyan kenyelmes volt, mint a teljesen sima szoptatos. Egyedul a lehajatasa kisse nehezkesebb.
De igaza van annak a valaszonak, aki azt mondta vard meg a belovelo tejet szules utan. Nekem az elso gyereknel nagyon sokat nott a mellem es az elso hat honapban olyan is volt. Masodik gyereknel mar kisebbrol indultam es a belovelestol sem nott meg. A harmadikra semmi mellem nem maradt kezdesre es meg csak meg sem kemenyedett a tejtol. Pedig o is csak anyatejes.
Es tenyleg sokat dob a szoptatos melltartobetet is 😁
Uhh köszi a tippet, H&M honlapját nézegettem, rengeteg van, pl.: [link]
Már csak az a kérdés, hogy itt nálunk vannak-e kismamás cuccok, szerintem nincsenek, még sosem láttam, pedig elég sűrűn megfordulok ott. Max. rendelek majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!